Activiteiten voor de jeugd

Voor onze jongste inwoners en bezoekers organiseren wij van alles. Kijk maar naar het overzicht en de foto's uit 2023 hieronder. En hebben jullie ideeën of wil jezelf wat organiseren?

 

Jullie wensen?

Hebben jullie zelf leuke ideeën om te doen? Laat het ons dan weten en vul het formulier hiernaast in! Wie weet krijgen we het samen met jou voor elkaar jouw wens te realiseren! 

Jeugdactiviteiten 2023

Letterspeurtocht

De letter speurtocht zo rond Pasen was een groot succes. de kinderen en hun begeleiders moesten letters zoeken in de etalages van de deelnemende ondernemers op het dorp. Deze vormden een slagzin! Dankzij onze sponsoren was er taart en paaseieren voor de deelnemers!

Dikke bandenrace

De dikke bandenrace op 5 augustus voorafgaand aan de wielerronde in Burgh-Haamstede was schattig - de mini's -   en spectaculair  - de klasbakken. 

Halloween 

Halloween op de 21e oktober2023 was een groot succes. In 2022 ging de Halloween helaas niet door. De Stichting zocht een aantal organisatoren en vond gehoor bij Annita en Natascha. Zij organiseerden de Halloween geheel zelfstandig. Komend jaar weer? De bewoners op de route hadden ongelooflijk hun best gedaan om er een super griezelige tocht van de maken!

St. Maarten

Sint Maarten vierden we samen met de Westhoek op 11 november met een grootse lampiontocht langs de deuren van Burgh-Haamstede. De lampionoptocht kende ruim 70 deelnemers. Met de snoepopbrengst kon zeker de Sinterklaas gehaald worden zonder thuis om een snoepje te hoeven bedelen.....